USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Yıkılma tehlikesi olan evde yaşam mücadelesi

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde ikamet eden Durman ailesi, her tarafı çatlamış ve yıkılma tehlikesi bulunan toprak evde yaşam mücadelesi veriyor. Kulp ilçesi Baloğlu Mahallesi’ne bağlı Balurka mezrasında yaşayan iki kişilik Durman ailesi,...

Yıkılma tehlikesi olan evde yaşam mücadelesi
10-05-2016 18:05
Google News
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde ikamet eden Durman ailesi, her tarafı çatlamış ve yıkılma tehlikesi bulunan toprak evde yaşam mücadelesi veriyor.
Kulp ilçesi Baloğlu Mahallesi’ne bağlı Balurka mezrasında yaşayan iki kişilik Durman ailesi, yıkılma tehlikesi olan evde yaşam mücadelesi veriyor. Eşi vefat eden ve sara hastalığına yakalanan çocuğu ile birlikte ayakta durmaya çalışan Neriman Durman, hayırseverlerden yardım bekliyor. Çocuğunun hastalığı yüzünden çalışma gücünü yitirdiğini anlatan Durman, “Ben de yaşlı ve hasta olduğum için çalışamıyorum. Tek geçim kaynağım eşimden kalan Bağ-Kur emekli aylığıdır. Bu aylıkla ne evimi onarabiliyorum ne de çocuğumun tedavilerini karşılayabiliyorum. Özelikle yağışlı havalarda korku içerisinde kalmaktayız ve her an ev yıkılacak endişesi yaşamaktayız. Evimizin onarılmasını istiyorum” dedi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ