USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

YGS matematik soruları ve cevapları | YGS matematik soruları zor muydu?

YGS matematik soru ve cevap anahtarı haberimizde. YGS matematik soru ve cevap anahtarı açıklandı. YGS matematik soruları zor muydu merak ediliyor. 2 milyon 300 bin aday 12 Mart Pazar günü YGS’ye girdi. YGS sınav soruları dün saat 14.30’da açıklandı. Sizler için YGS matematik soru

YGS matematik soruları ve cevapları | YGS matematik soruları zor muydu?
14-03-2017 15:47
Google News

YGS matematik soru ve cevap anahtarı açıklandı. YGS matematik soru ve cevaplarını sizler için derledik. YGS matematik soruları zor muydu merak ediliyor. 12 Mart Pazar günü gerçekleşen Yükseköğretim Giriş Sınavı’na (YGS) 2 milyon 300 bin aday girdi. Sınav saat 10.00’da gerçekleşti. YGS soru ve cevapları ise 14.30’da ÖSYM tarafından açıklandı. Bu haberimizde YGS matematik soru ve cevap anahtarını sizler için derledik. Haberimizin altında bulunan diğer haberlere tıklayarak Türkçe, sosyal bilimler ve fen bilimleri soru ve cevaplarını görebilirsiniz.

YGS matematik soru ve cevap anahtarı

YGS cevap anahtarı

YGS matematik soruları zor muydu?

YGS matematik soru ve cevap anahtarını sizler için derledik. Peki YGS matematik soruları zor muydu? Uzmanlar YGS matematik sorularını yorumladı. Matematik soruları “2017 YGS, 2016 YGS ile aşağı yukarı aynı zorluktaydı. Matematik soruları geçen senelerde olduğu gibi müfredat dışı olmayıp, bilgiyi yorumlama ve mantıksal çıkarıma dayalı sorulardan hazırlanmış ve soru tipini ezberlemeyen, analitik düşünme yöntemlerini kavramış, temel problem çözme tekniklerini iyi hazmetmiş öğrencilerin başarılı olabileceği bir sınav olmuştur. Soruların bir bölümü çok basit ve kısa sürede çözülebilmesine rağmen, özellikle uzun paragraflı problem soruları anlaşılması zor ve zaman alıcı olduğundan sınavın ayırt edici soruları olmuştur. Geometri sorularının ise 2016 YGS’ye göre hem soru sayısı hem de zorluk düzeyi artmıştır.”

YGS matematik soru ve cevap anahtarı haberimizde. YGS matematik soru ve cevap anahtarı açıklandı. YGS matematik soruları zor muydu merak ediliyor. 2 milyon 300 bin aday 12 Mart Pazar günü YGS’ye girdi. YGS sınav soruları dün saat 14.30’da açıklandı. Sizler için YGS matematik soru ve cevap anahtarını derledik.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ