USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Yerli mobil zekâ oyunu “Merged!” yayınlandı

App Store ve Play Store'da oyunseverlerin beğenisine sunulan Merged!, kullanıcılara basit ve son derece eğlenceli bir bulmaca sunuyor.

Yerli mobil zekâ oyunu “Merged!” yayınlandı
29-01-2016 06:42
Google News

Dünya genelinde 50 milyondan fazla aktif oyuncu ile en çok oynanan 9. mobil oyun olan “1010!”‘un da yapımcısı olan Türk oyun şirketi Gram Games, bulmaca türündeki yeni oyunu “Merged!“‘ı oyunseverlerle buluşturdu. 

App Store ve Play Store'da oyunseverlerin beğenisine sunulan oyun, kullanıcılara basit ve son derece eğlenceli bir bulmaca sunuyor.

KOLAY ÖĞREN, HIZLICA USTALAŞ!..

Bloklar üzerine kurulu bir bulmaca oyunu olan Merged!‘deki amaç, blokları birleştirerek en yüksek skorların arasında yer almak. En az 3 aynı renkteki bloğu dikey, yatay ya da L şeklinde yerleştirilerek oynandığı oyun, oyuncuların kolayca öğrenip hızlıca ustalaşmasına imkan veren son derece basit bir oyun mantığı üzerine kurulu.

APP STORE VE PLAY STORE'DAN İNDİRİLEBİLİR...

Merged!, zaman ve hak sınırı olmadan kolay oynanışı ve hoş grafikleriyle mobil oyun meraklıların seveceği türden bir yapıya sahip. Oyunun iOS sürümünü App Store, Android sürümünü ise Play Store'dan indirebilirsiniz.

Kaynak: scroll
dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ