USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

Yeni Honda Jazz Hybrid e:HEV, haziran başında Türkiye'de satışa çıkacak

"Şekerpınar'daki fabrikada üretim daha önce açıklandığı gibi Eylül 2021’de sonlanacak. Fabrikanın kapanıyor olmasından dolayı açıkçası hepimiz çok üzgünüz"

Yeni Honda Jazz Hybrid e:HEV, haziran başında Türkiye'de satışa çıkacak
24-05-2021 16:28
Google News

Honda ürün gamında e:HEV logosunu taşıyan ilk model olan Honda Jazz Hybrid e:HEV, 5 Haziran'da Türkiye'de satışa çıkacak.

Honda Türkiye, yeni Honda Jazz Hybrid e:HEV'e ilişkin çevrim içi bir basın toplantısı düzenledi.

Honda Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, toplantıda yaptığı konuşmada, Honda'nın "Elektrikli Vizyon Stratejisi" kapsamında oluşturulan "e:Technology" markası altında e:HEV logosunu taşıyan ilk modelin Jazz olduğunu bildirdi.

Bir otomobil üreticisinin sorumluluğu olarak karbonsuz hedefine ulaşmak için Honda'nın elektrikli ve yakıt hücreli elektrikli araç çeşitliliğini artıracağını belirten Tsumura, şunları kaydetti:

"Son dönemde yaşanan tüm zorluklara rağmen 2020 yılında bayilerimizin doğru strateji ve iş birlikleri sonucunda tüm operasyonlarımızda büyüdüğümüzü ve pek çok gelişme kaydettiğimizi belirtmekten büyük mutluluk duyuyorum. 2021, Honda'nın 'Honda'yla Gelecek' konsepti altında yeniliklere imza atacağı ve pazardaki konumunu daha da güçlendireceği bir yıl olacak diyebilirim. Bu kapsamda dijitalleşme çalışmalarını hızlandıracak, müşterilerimize kadar ulaşan tüm operasyonlarımızda yazılım ve donanımları revize edeceğiz. Bugün burada odak noktamız yeni Jazz olsa da bu model Honda için daha vizyoner bir geçiş sürecinin parçası. Bu geçişi destekleyen her yeni nesil elektrikli ürün, Honda e:Technology markası altında yer alacak. Jazz gibi hibrit ürünler, 'hibrit elektrikli' araçları ifade eden e:HEV ile adlandırılacak. Honda olarak hedefimiz, 2040 yılına kadar tüm araçlarımızın elektrikli ve türevi araçlardan oluşması."

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ