USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Yedinci kattan itildiğini öne süren kadının hukuk mücadelesi başlıyor

Dini nikahlı eşi ve yanındaki şahısla tartışma yaşadığı binanın yedinci katından aşağı düşerek yüzde 96 oranında felçli kalan Songül Bora, hukuki mücadelesinde önemli ilerleme kaydetti.

Yedinci kattan itildiğini öne süren kadının hukuk mücadelesi başlıyor
02-07-2019 14:37
Google News

Kayıtlara intihar girişimi olarak geçen olayda kasten aşağı atıldığını belirten Bora'nın 4 yıl süren mücadele sonrası açmayı başardığı davada ilk duruşma Cuma günü görülecek.

İki zanlı tasarlayarak öldürmeye teşebbüsten yargılanmaya başlanacak. Öte yandan davanın sonucunu bekleyen genç kadın, ilk kez İhlas Haber Ajansı'na konuşarak; "Beni ittiler o geceyi hatırlıyorum" dedi.

Yaklaşık 4 yıl önce Ümraniye'deki bir binanın yedinci katından düşmesi sonucu yüzde 96 oranında felçli kalan 24 yaşındaki Songül Bora'nın, dini nikahlı olarak birliktelik yaşadığı Müjdat Ç. ve İsrafil K. hakkında açtığı davanın ilk duruşması 5 Temmuz Cuma günü Kartal Anadolu Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Müjdat. Ç'nin hayatında başka bir kadın olduğunu öğrenmesi üzerine yaşanan tartışma sonucu Songül Bora'nın yedinci kattan aşağı düşmesi ve günlerce komada kaldıktan sonra kendine gelmesiyle sonuçlanan olayda adı geçen iki zanlı, tasarlayarak öldürmeye teşebbüsten yargılanacak.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ