USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Yazar Müfid Yüksel’den ‘Manifesto’: İslam Dini…

Sosyolog, yazar ve araştırmacı Müfid Yüksel, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında, İslam’ın geleceğine vurulan darbelere, savrulma, küstürme ve İslam Dininin ait olduğu yere dikkat çekti

Yazar Müfid Yüksel’den ‘Manifesto’: İslam Dini…
23-09-2020 10:56
Google News

HABER MERKEZİ

Sosyolog, yazar ve araştırmacı Müfid Yüksel, “Twitter” ve “Facebook” üzerindeki sosyal medya hesaplarından “Manifesto” başlığı altında yayınladığı mesajında, mevcut gidişatta İslam’ın geleceğine vurulan darbelere, savrulma, küstürme ve İslam Dininin ait olduğu yere dikkat çekti.

İşte, Müfit Yüksel’in kısa ve net olarak bazı mevcut gerçeklere dikkat çektiği “Manifesto”:

"İslâmiyet/Müslümanlık, bir kısım İslâmcılar eliyle, İdeolojik-pragmatist bir yaklaşımla, pragmacı/gündelikçi bir tarz-ı siyasetin tekeline/vesayetine/emrine verilip teslim edilerek, İslâm'ın/Dinimizin geleceğine çok büyük bir darbe vuruluyor.

Son dönemlerde genç kuşaklarda Deizmin hızla yayılmasında bunun büyük rolü var. 

Hem bir kısım İslâmcılarda hem de genç kuşaklarda "akidevi" Savrulma zirveye doğru tırmanış gösteriyor. Ayrıca, siyasi kutuplaşmanın keskinleşmesi toplumun belli kesimlerini Müslümanlığa küstürüyor.

Bu tehlikeli süreçte, İslâm'ın/Müslümanlığın hürmet ve siyânetini muhafaza etmek için bu konuda her türlü mücadeleyi sürdüreceğiz. 

İslâm Dini Yüce Allah'ın (C.C) Dinidir. 

Tüm Beşeriyete/İnsanlığa aittir. 

Hiçbir siyasi odağın ve kavmin asla tekelinde/inhisarında değildir.

Olamaz."

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ