USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Yasin Börü cinayetinde yeni gelişme

6-7 Ekim Kobani eylemleri sırasında yaşamını yitiren Yasin Börü ve arkadaşlarının öldürülme olayına karıştığı gerekçesiyle gözaltına alınan ancak olayın yaşandığı tarihlerde başka bir suçtan cezaevinde olduğu anlaşılan A.A.Y., bugün tahliye edildi.Diyarba

Yasin Börü cinayetinde yeni gelişme
23-03-2015 19:17
Google News

6-7 Ekim Kobani eylemleri sırasında yaşamını yitiren Yasin Börü ve arkadaşlarının öldürülme olayına karıştığı gerekçesiyle gözaltına alınan ancak olayın yaşandığı tarihlerde başka bir suçtan cezaevinde olduğu anlaşılan A.A.Y., bugün tahliye edildi.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, 6-7 Ekim Kobani olaylarında, Yasin Börü, Riyat Güneş, Ahmet Dakak ve Hasan Gökoğuz’ın öldürülmesi ile ilgili yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, olaydan yaklaşık bir ay sonra 27 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında bulunan A.A.Y.’nin, 6-7 Ekim olayları sırasında başka bir suçtan cezaevinde bulunduğu ve 9 Ekim’de tahliye olduğu öğrenildi.
A.A.Y.’nin avukatları, bu durumunun ortaya çıkmasının mahkemeye başvurdu. Başvuruyu değerlendiren mahkeme, 18 Mart’ta gözaltına alınan A.A.Y.’nin tahliye edilmesine karar verdi. Avukat Mahsun Kaya, müvekkilinin tahliye edilmesinin memnuniyetle karşıladıklarını kaydetti.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ