USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Çevre-Hayat

'Yaşamaz' denilen ünlü yarış pilotu 'kanserin ilacını pistlerde' buldu

İzmir'de yaşayan ve bugüne kadar 100'ü aşkın kupanın sahibi olan ünlü yarış pilotu Bahadır Sevinç, motor sporlarında 20. yılına girmeden kanser hastası olduğunu öğrendi. “Yaşamaz” denilen yarış pilotu, hem kanser tedavisine devam etti hem de...

'Yaşamaz' denilen ünlü yarış pilotu 'kanserin ilacını pistlerde' buldu
04-05-2019 18:33
Google News

İzmir'de yaşayan Bahadır Sevinç (44), 20 yıl önce araba yarışlarına merak sardı. O yıllarda sık sık yarışlara katılan ve seyirci olarak izleyen Sevinç, yarış pilotu olmaya karar verdi. Birkaç denemeler yapan Sevinç, ders aldı, kendini geliştirdi ve durumuna uygun yarış arabası satın aldı.

Sevinç'in içindeki sevgi ise biranda tutkuya dönüştü. Türkiye çapındaki yarışlara katıldı, içindeki; sevgi, aşkla yarış pilotu olma heyecanını devam ettirdi.

Her türlü olumsuzluğa rağmen sık sık antrenmanlar yapan Bahadır Sevinç, çevreden gelen söylemlere de kulak asmadı. Sevinç, girdiği ilk yarış da da kupasını 1999 yılında aldı. Sevinç'in aldığı bu kupa hayatını değiştirdi. Gelen ilk kupa, diğer kupaların habercisi oldu. Yarış pilotu Sevinç, İzmir'de ve Türkiye genelinde de tanınmaya dereceler yapmaya başladı.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ