USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Yasaman ekibin devam etmesini istiyor

Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, “Bu seçimde hakikaten Galatasaray’ı zor durumdan kurtarmak için çok iyi bir ekip oluşturmak, takviyeler yapmak istiyoruz. Bu ekibin devam etmesi lazım” dedi. Galatasaray Divan Başkanlığı seçiminde oy kullanma işlemini

Yasaman ekibin devam etmesini istiyor
08-04-2015 19:25
Google News

Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, “Bu seçimde hakikaten Galatasaray’ı zor durumdan kurtarmak için çok iyi bir ekip oluşturmak, takviyeler yapmak istiyoruz. Bu ekibin devam etmesi lazım” dedi.
Galatasaray Divan Başkanlığı seçiminde oy kullanma işleminin ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, başkanlık seçimi ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Başkan adaylıklarının şampiyonluk yarışını etkilememesi açısından 30 Nisan’da açıklanması gerektiğini savunan Yasaman, “Şampiyon olmamız lazım. Şampiyonluğa odaklandık. Seçim yarışına girmedik. Bu seçimde hakikaten Galatasaray’ı zor durumdan kurtarmak için çok iyi bir ekip oluşturmak, takviyeler yapmak istiyoruz. Bu ekibin devam etmesi lazım. Bizde de Galatasaray Derneği ile Sportif A.Ş’nin ayrılması lazım. İki başkanlık olması lazım. Eş başkanlığın getirilmesi lazım, ben bunu savunuyorum” dedi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ