USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

YAŞ kararlarını Cumhurbaşkanı onayladı

7.5 saat süren ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ilk defa başkanlık ettiği Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısında alınan kararlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunularak onay aldı.  Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda yapılan toplantıda alınan kar

YAŞ kararlarını Cumhurbaşkanı onayladı
28-11-2014 05:57
Google News
Ekran Resmi 2014-11-28 03.44.49
7.5 saat süren ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ilk defa başkanlık ettiği Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısında alınan kararlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunularak onay aldı. 
Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda yapılan toplantıda alınan kararlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunuldu ve onaylandı. Toplantının ardından alınan kararlar Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesi üzerinden duyurulmuştu. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ONAYLADIĞI KARARLAR Toplantıda görüşülen konular ise 5 madde halinde şu şekilde sıralandı: "a. TSK'nın Ana Program ve Hedefleri, b. TSK'nın Harbe Hazırlık Durumu ve Değerlendirmesi, c. Teröristle Mücadelede Kolluk Kuvvetlerinin Desteklenmesi Durum Değerlendirmesi, ç. Özel Kuvvetler Komutanlığının Yeteneklerinin Geliştirilmesi, d. Personel, Eğitim ve Lojistik konuları görüşülmüştür." CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KARARLARI ONAYLADI Ekran Resmi 2014-11-28 03.46.25 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ı kabul etti, sunulan YAŞ kararlarını onayladı. Cumhurbaşkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, Erdoğan'ın Yüksek Askeri Şura (YAŞ) üyelerine Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda vereceği yemek öncesi, Orgeneral Özel ve Bakan Yılmaz'ı kabul ettiği bildirildi. Erdoğan'ın Özel ve Yılmaz tarafından sunulan Şura'da alınan kararları onayladığı kaydedildi. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ