USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

'Yarınlarımız aydınlık olsun diyorsak kararımızı verelim'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Yarınlarımız aydınlık olsun diyorsak, huzur istiyorsak, barış istiyorsak, Türkiye’ye hayırlı bir gelecek istiyorsak 16 Nisan’da kararımızı verelim." dedi. - Anadolu Ajansı

'Yarınlarımız aydınlık olsun diyorsak kararımızı verelim'
07-04-2017 18:07
Google News

ORDU

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında, Fatsa ve Perşembe ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlardan destek istedi.

İlk olarak Fatsa ilçesindeki esnafı ziyaret eden Torun, burada yaptığı açıklamada, anayasa ile getirilen kontrolsüz gücün karanlığı da beraberinde taşıyacağını ileri sürdü.

Seyit Torun, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bir partinin genel başkanı Cumhurbaşkanı olabilir mi? O Cumhurbaşkanı tarafsız olamaz. Eğer Cumhurbaşkanı senin partinden değilse ne yapacaksın. Devletin kapısında bir daha yerin olmayacak. Buna müsaade etme. Bu devlet hepimizin. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni tek bir kişinin eline bırakamayız. Camilerimize, kışlamıza, adliyemize siyaseti sokmayalım. Yarınlarımız aydınlık olsun diyorsak, huzur istiyorsak, barış istiyorsak, Türkiye’ye hayırlı bir gelecek istiyorsak 16 Nisan’da kararımızı verelim. Hayırlı bir gelecek ancak hayırla gelecek."

Muhabir: Hayati Akçay

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ