USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

“Yarını Kodlayanlar“ projesinde 200 gönüllü eğitmen görev yapacak

"Bugüne kadar 81 ilde 110 bini aşkın çocuğumuza kodlama öğrettik."

“Yarını Kodlayanlar“ projesinde 200 gönüllü eğitmen görev yapacak
14-02-2021 16:59
Google News

Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği tarafından çocukları dijital geleceğe hazırlama hedefiyle hayata geçirilen "Yarını Kodlayanlar" projesinin beşinci dönem Gönüllü Koordinasyon Toplantısı'na 200 gönüllü eğitmen katıldı.

Türkiye Vodafone Vakfı'ndan yapılan açıklamaya göre, "Gönüllüler bağlantıda" temasıyla ve çevrim içi olarak düzenlenen etkinlik süresince gönüllülerin kapasite gelişimine yönelik çalıştaylar gerçekleştirildi ve projenin saha yansımalarını konu alan toplantılar yapıldı.

Etkinlik, uzman konuşmacıların katıldığı "Yeni Neslin Teknolojisi ve Eğitimi", "Yeni Neslin Yetkinlikleri ve Girişimcilik", "Yeni Nesil Gönüllülük" ve "Küresel Amaçlar ve Sosyal Etki" konulu panellerle devam etti.

MEB YEĞİTEK Genel Müdürü Anıl Yılmaz, Türkiye Vodafone Vakfı Başkanı Hasan Süel ve Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır'ın konuşmalarıyla başlayan etkinlikte, Harvard Üniversitesi'nin Genç Akademi üyeliğine seçilen ilk Türk bilim insanı, dünyaca ünlü fizik mühendisi ve mucit Canan Dağdeviren de bir konuşma yaptı.

Konuşma ve panellerin ardından gönüllülerin de her aşamasında içinde olduğu bir mini müzik şöleni düzenlendi. Açılış etkinliği, Habitat Derneği YouTube kanalından canlı yayınlandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ