USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Yarım saat arayla iki kişiyi bıçakladı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 2 arkadaş, yarım saat arayla aynı şahıs tarafından bıçaklanarak yaralandı.Alınan bilgiye göre, Yahya Kaptan Mahallesi Akkavaklar Caddesi üzerinde arkadaşlarıyla gezen M.Ü. (17), eli bıçaklı bir kişinin saldırısına uğradı. Diz ü

Yarım saat arayla iki kişiyi bıçakladı
17-02-2015 21:43
Google News

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 2 arkadaş, yarım saat arayla aynı şahıs tarafından bıçaklanarak yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Yahya Kaptan Mahallesi Akkavaklar Caddesi üzerinde arkadaşlarıyla gezen M.Ü. (17), eli bıçaklı bir kişinin saldırısına uğradı. Diz üstünden yaralanan M.Ü. kanlar içinde kalırken bıçaklı saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan M.Ü.’nün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olaydan yaklaşık 30 dakika sonra ise M.Ü.’nün arkadaşı olan Anıl A. (19) isimli genç de Yahya Kaptan Mahallesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nin önünde bıçaklı saldırıya uğradı. Aynı bacağının aynı yerinden yaralanan Anıl A. da olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Anıl A.’nın da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Her iki şahsın verdiği bilgiler doğrultusunda çalışma başlatan polis ekipler olayın zanlısının i.A. isimli şahıs olduğunu tespit etti. İ.A.’nın her iki şahsı da neden bıçakladığı henüz belirlenemezken hastanede tedavileri tamamlanan M.Ü. ve Anıl A. taburcu edildi. Polis ekipleri her iki arkadaşı da bıçaklayan İ.A.’nın yakalanması için soruşturma başlattı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ