USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Yalçın Topçu: 'Rol modellerimizi gelecek nesillerimize aktarmamız lazım'

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Kazakistan'ın Ankara Büyükelçiliğinin ev sahipliğinde düzenlenen, "Tarih Yapan Adam" kitabının tanıtım toplantısına katıldı. Topçu, “Rol modellerimizi gelecek nesillerimize aktarmamız lazım” dedi.

Yalçın Topçu: 'Rol modellerimizi gelecek nesillerimize aktarmamız lazım'
20-06-2019 22:37
Google News

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Kazakistan'ın Ankara Büyükelçiliğinin ev sahipliğinde düzenlenen Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev'in, ülkenin Kurucu Cumhurbaşkanı Elbaşı Nursultan Nazarbayev'i ve ülkenin yakın tarihini kaleme aldığı "Tarih Yapan Adam" kitabının tanıtım toplantısına katıldı.

Toplantıya, Topçu'nun yanı sıra ev sahibi Kazakistan Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekulı, Türk Konseyi Genel Sekreteri Amreyev, Türk Konseyi Aksakallar Konseyi Üyesi Prof. Dr. Adil Ahmetov ile çok sayıda diplomat ve akademisyen katıldı.

“Rol modellerimizi gelecek nesillerimize aktarmamız lazım”

Programda konuşan Topç,u kitabın yazarı Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev'i “kalemine sağlık” sözleriyle kutlayarak, “Bizim, rol modellerimizi gelecek nesillerimize aktarmamız lazım. Nursultan Nazarbayev sadece ata yurdumuz Kazakistan için önemli değil, Avrasya için de önemli bir lider, Türk dünyası için de önemli bir lider, aynı zamanda dünyanın barışı için önemli bir liderdir” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ