USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Yakıt ve kimyasal yüklü 2 tanker gemi çarpıştı: 6 kayıp

Singapur Boğazında gemi yakıtı taşıyan yük gemisi, kimyasal madde yüklü tankerle çarpıştı. Kaza sırasında 6 mürettebat kayboldu.Singapur Boğazında tonlarca ağırlığında gemi yakıtı taşıyan Antigua ve Barbuda bandıralı Thorco Cloud...

Yakıt ve kimyasal yüklü 2 tanker gemi çarpıştı: 6 kayıp
17-12-2015 12:22
Google News

Singapur Boğazında gemi yakıtı taşıyan yük gemisi, kimyasal madde yüklü tankerle çarpıştı. Kaza sırasında 6 mürettebat kayboldu.

Singapur Boğazında tonlarca ağırlığında gemi yakıtı taşıyan Antigua ve Barbuda bandıralı Thorco Cloud isimli yük gemisi ile kimyasal tanker çarpıştı. Kazanın ardından yük gemisinin batması sonu ilk gemide görevli 12 mürettebattan 6’sı kurtarıldı diğer 6’sı ise kaybolduğu aktarıldı. Singapur Deniz ve Liman İşletmesi tarafından yapılan açıklamada, Endonezyalı yetkililere seyir güvenliğini açısından batan geminin yerini saptamak için yardımcı olduğu belirtildi.

Singapur Deniz ve Liman İşletmesi‘nin talebi ile Singapur Sahil Güvenliği ve Singapur Sivil Savunma Güçleri işbirliğinde başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Endonezyalı yetkililer, bölgeye gönderilen çevre kirliliğini önleyici gemiler hazırda bekletildiğini ifade etti.
 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ