USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Yabancıya konut satışı çağrı merkezinden geçiyor

"Yurt dışına her ay ortalama 150 bin çağrı gerçekleştiriyoruz."

Yabancıya konut satışı çağrı merkezinden geçiyor
31-01-2020 15:52
Google News

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Havva Nur Barman, konut satışlarının yüzde 70'ini çağrı merkezi kanalıyla yaptıklarını belirterek, "Yurt dışına her ay ortalama 150 bin çağrı gerçekleştiriyoruz. İngilizce, Arapça, Urducu, Çince ve Rusça dillerinde oluşturduğumuz personel yapımız ile çağrı merkezi, şirketimizin en önemli satış kanallarından bir tanesi haline geldi." dedi.

Barman yaptığı açıklamayla, inşaat sektöründe uluslararası çağrı merkezi operasyonlarına ilişkin bilgi verdi.

Geçen yıl yüzde 21,5 büyümeyle 6,2 milyar TL'lik işlem hacmi gerçekleşen çağrı merkezi sektörünün büyümeye devam ettiğini aktaran Barman, yaklaşık 110 bin kişiye istihdam sağlayan çağrı merkezi sektörünün dijitalleşmenin etkisiyle sosyal ağlarla entegre olarak önemli bir satış kanalı haline geldiğini kaydetti.

Çağrı merkezlerinde 2018 yılında yapılan gelen/giden aramalar 2,5 milyar adet iken bu sayının 2019 yılında 3 milyarı geçtiğini aktaran Barman, bunun yanı sıra inşaat şirketlerinin yurt dışı yatırımcılarına ulaşmak için aktif bir şekilde sosyal medya kanalları ile entegre olmuş çağrı merkezleri oluşturduğunu kaydetti.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ