USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Y kuşağının yüzde 68’i pandemi sonrası toplu taşıma yerine özel araç tercih ediyor

Y kuşağı temsilcilerinin yüzde 50’si geçen yıla kıyasla bu tatil sezonunda kendi araçlarını kullanarak tatile gitme olasılıklarının daha yüksek olduğunu vurguladı

Y kuşağının yüzde 68’i pandemi sonrası toplu taşıma yerine özel araç tercih ediyor
05-12-2020 15:24
Google News

Y Kuşağı (Milenyum) Otomobil Araştırması'nın sonuçlarına göre, Y kuşağının yüzde 68’i artık toplu taşıma araçlarını kullanmak yerine kendi araçlarını kullanmayı tercih ederken, katılımcıların yüzde 65’i bu kararda Kovid-19 salgının etkisi olduğunu belirtti.

CarNext.com'dan yapılan açıklamaya göre, LeasePlan çatısı altında yer alan ve Avrupa’nın önde gelen yüksek kaliteli ikinci el otomobil "pazar yeri" sitelerinden CarNext.com, Y Kuşağı (Milenyum) Otomobil Araştırması’nın sonuçlarını açıkladı.

Araştırma kapsamında, altı ülkeden 24-35 yaş arasındaki 3 bin sürücüye salgın nedeniyle seyahat imkanlarında ve çevrimiçi araba satın alma tercihlerinde ne gibi değişiklikler olduğu soruldu.

Buna göre, Y kuşağının yüzde 68’i artık toplu taşıma araçlarını kullanmak yerine kendi araçlarını kullanmayı tercih ederken, katılımcıların yüzde 65’i bu kararda Kovid-19 salgınının etkisi olduğunu belirtti.


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ