USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Xiaomi Mi Note 2 Edge Ekranı İle Geliyor

Son dönemde piyasaya sürdüğü yüksek performans ve düşük fiyat bileşenine sahip akıllı telefonlarla tüketicilerin dikkatini çekmeyi başaran firmanın çok yakında tanıtacağı Xiaomi Mi Note ...

Xiaomi Mi Note 2 Edge Ekranı İle Geliyor
23-06-2016 22:23
Google News

Son dönemde piyasaya sürdüğü yüksek performans ve düşük fiyat bileşenine sahip akıllı telefonlarla tüketicilerin dikkatini çekmeyi başaran firmanın çok yakında tanıtacağı Xiaomi Mi Note 2 modelinde Samsung'da olduğu gibi Edge ekranı kullanmaya hazırlanıyor.

minote2

Çin'li akıllı telefon üreticisi bu yıl içerisinde tanıttığı Mi 5 modeli ile piyasada tanınmış akıllı telefon üreticilerine adeta meydan okudu ve geleceğe dair neler yapabileceğinin mesajını verdi. Son gelen sızıntılara göre firma beklenildiği gibi yine çok ses getirecek bir akıllı telefon üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu yeni modelde bir de sürpriz karşımıza çıkıyor Xiaomi de Samsung'un başlattığı Edge ekranlı akıllı telefon pazarına giriyor.

Yine Çin'den sızdırılan bir rapora göre Mi Note 2 üç farklı versiyonla karşımıza çıkacak.

Xiaomi Mi Note 2 Standart Versiyon : Başlangıç seviyesi Mi Note 2 Hi-Fi ses desteği, hızlı şarj, 5.7 inç büyüklüğünde, 1920 x 1080 pixel çözünürlüğe sahip FullHD ekran ve 4GB RAM ile satışa sunulacak.

Xiaomi Mi Note 2 Üst Versiyon : Bu cihazda da Hi-Fi ses desteği, süper hızlı şarj, çift kamera, 5.7 inç büyüklüğünde, 1920 x 1080 pixel çözünürlüğe sahip FullHD ekran ve 6GB RAM ile satışa sunulacak.

Xiaomi Mi Note 2 Premium Versiyon : Serinin en yüksek donanıma sahip olan versiyonu Hi-Fi ses desteği,süper hızlı şarj, 5.8 inç büyüklüğünde 2560 x 1440 pixel çözünürlüğe sahip QuadHD çift kenar Edge ekranı ve 6GB RAM ile satışa sunulacak.

Ekran teknolojilerinin hızla geliştiği bu günlerde fonsiyonelleştirilmiş Edge ekranı bir çok kullanıcının beğenisini kazanıyor. Ayrıca bu ekranların maliyetlerinin düşmesi de kullanan firmaların akıllı telefonlarda fiyat farkı oluşturmadan bu ekranları kullanabilmesine imkan tanıyor.

Kaynak: SCROLL

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ