USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Medya

Washington Post'tan flaş iddia! Veliaht Prens, Beyaz Saray’a...

Washington Post ve New York Times'de çıkan ve Suudi Arabistan'ın yalanladığı habere göre, Suudi Arabistan Veliaht Prensi, Beyaz Saray'la telefon görüşmesi yaparak, Cemal Kaşıkçı'nın tehlikeli bir 'radikal Müslüman' olduğunu düşündüğünü söylemiş.

Washington Post'tan flaş iddia! Veliaht Prens, Beyaz Saray’a...
03-11-2018 03:07
Google News

Washington Post'a yer alan haberde, Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın, ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı Jared Kushner ve Milli Güvenlik Danışmanı John Bolton'e, Cemal Kaşıkçı'nın Müslüman Kardeşler örgütün üyesi olduğunu söylediği kaydedildi. New York Times'ın haberinde ise arkadaşlarının Cemal Kaşıkçı'nın küçük yaşlarda Müslüman kardeşler teşkilatına üye olduğu ancak daha sonra faaliyetlerini durdurduğunu söylediği yer aldı.

Arap baharının başladığı 2011 yılında Cemal Kaşıkçı'nın birkaç İslam ülkesinde güç kazanan radikal Müslüman grupları desteklediğine dikkat çekildi.

Kaşıkçı ailesinin ise Cemal Kaşıkçı'nın Müslüman Kardeşler üyesi olduğu iddiasını yalandığı, Cemal Kaşıkçı'nın da son yıllarda defalarca bu bu iddiaları yalanladığı belirtildi.

Kaynak: IHA

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ