USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Vodafone Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısını en yüksek teknolojilerle geliştirdi

Vodafone, dünyanın en büyük havalimanı olan İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısının en yüksek teknolojilerle geliştirilmesi çalışmaları kapsamında, havalimanının ilk çağrısını yapan ve ilk yapay zeka teknoloji denemelerini gerçekleştiren operatör olduğunu bild

Vodafone Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısını en yüksek teknolojilerle geliştirdi
29-10-2018 19:42
Google News

Şirket; yapay zeka teknolojisi sayesinde abone yoğunluğu ve davranışlarına göre, sistem ve antenler kendi kendine yön değiştirerek ve optimizasyon yaparak abonelerin en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde alması sağlayacak.

Vodafone, Cumhuriyet'in 95'inci yıl dönümünde kapılarını açacak dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısını en yüksek teknolojilerle geliştirdi. Tüm operatörlerin işbirliğinde geliştirilen dijital şebekede havalimanında ilk çağrıyı yaptığı kaydedilen Vodafone ayrıca, havalimanında yapay zeka teknoloji denemelerini gerçekleştiren ilk operatör de oldu. Yapay zeka teknolojisi sayesinde abone yoğunluğu ve davranışlarına göre, sistem ve antenler kendi kendine yön değiştirerek ve optimizasyon yaparak abonelerin en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde alması sağlanacak. En yüksek teknolojiler ile kurulan bu dijital altyapı sayesinde havalimanı binalarında yolcular 4.5G hızında en kaliteli iletişim hizmetini deneyimleyebilecek.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ