USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

Vodafone'un 4.5G bağlantı kalitesine Alman Bağımsız Danışmanlık Şirketi Umlaut'tan güvenilirlik onayı

"Vodafone olarak, müşterilerimize en kaliteli bağlantı deneyimini kesintisiz bir şekilde sunabilmek için teknolojiyi etkin olarak kullanıyoruz.or"

Vodafone'un 4.5G bağlantı kalitesine Alman Bağımsız Danışmanlık Şirketi Umlaut'tan güvenilirlik onayı
30-03-2021 14:17
Google News

Alman bağımsız danışmanlık ve mühendislik şirketi Umlaut'un 2020 yılında Türkiye'de 7 bin 900 kilometrenin üzerinde yol kat ederek yaptığı 4.5G bağlantı deneyimi testlerinde, Vodafone'un "Yüksek kaliteli mobil altyapıya" ve test edilen tüm servislerde "yüksek güvenilirliğe" sahip olduğu onaylandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone, mobil altyapısını yeni nesil teknolojilerle geliştirerek müşterilerine en iyi dijital deneyimi sunmaya devam ediyor.

Alman bağımsız danışmanlık ve mühendislik şirketi Umlaut'un 2020 yılında Türkiye'de 7 bin 900 kilometrenin üzerinde yol kat ederek yaptığı 4.5G bağlantı deneyimi testlerinde, Vodafone'un "yüksek kaliteli mobil altyapıya" ve test edilen tüm servislerde "yüksek güvenilirliğe" sahip olduğu onaylandı. Raporda, Vodafone'un şehir merkezlerinde yüzde 99'un üzerinde kesintisiz bağlantı ve ortalama 2 saniyeden hızlı çağrı kurulum süresi ile birlikte "üstün kaliteli ses deneyimine" sahip operatör olduğuna da yer verildi.

2019 yılı ölçümlerine kıyasla ses, internette gezinme ve YouTube deneyiminde önemli gelişim gösteren Vodafone'un, müşterilerine "popüler canlı yayın sayfalarında hızlı internet deneyimi" yaşattığı ve "YouTube'da yüzde 98,5 seviyesinde kesintisiz internet ile yüksek seviyede güvenilirlik" sağladığı da tasdiklendi.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ