USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Vodafone TV'den çocuklara yüzlerce içerikten oluşan portföy

"Yoğun bir çalışma dönemini geride bırakan çocuklarımız için yarı yıl tatilini renklendirecek yüzlerce içerik hazırladık. "

Vodafone TV'den çocuklara yüzlerce içerikten oluşan portföy
23-01-2021 13:40
Google News

Vodafone'un dijital TV servisi Vodafone TV, yarıyıl tatiline girmeye hazırlanan çocuk takipçileri için yüzlerce içerikten oluşan zengin bir portföy hazırladı.

Şirket açıklamasına göre, Vodafone TV, birbirinden cazip ve keyifli çocuk kanalları, animasyon filmleri ve tiyatro oyunları ile çocuklara yarı yıl tatilinde eğitici, öğretici ve eğlenceli içerikleri bir arada sunacak. Kullanıcılar, Vodafone TV’nin çocuk içeriklerini hiçbir ek ücret ödemeden paketleri çerçevesinde seyredebilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Otluoğlu, Vodafone TV servisiyle Türkiye'nin dört bir yanında müşterilerine kaliteli TV ve video içeriğini kesintisiz olarak ve uygun fiyatla sunmaya devam ettiklerini belirterek, "Bu kapsamda çocuk takipçilerimiz için de portföyümüze yeni içerikler katıyoruz.

Yoğun bir çalışma dönemini geride bırakan çocuklarımız için yarı yıl tatilini renklendirecek yüzlerce içerik hazırladık.

Birbirinden cazip ve keyifli çocuk kanalları, animasyon filmleri ve tiyatro oyunları ile çocuklarımızın tatil dönemini hem öğrenerek hem de eğlenerek geçirmesini hedefliyoruz.

Vodafone olarak, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ürün ve servislerle her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ