USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Vodafone Türkiye'ye “HR Brilliance Awards“ ödülü

"Şirketimizde herkesin eşit olanaklardan faydalanabildiği bir kurum kültürü yaratılmasına önem veriyoruz"

Vodafone Türkiye'ye “HR Brilliance Awards“ ödülü
10-12-2020 14:32
Google News

 Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Bayram, "Her pozisyonda çokkültürlülük ve çeşitlilikten besleniyoruz.

Dünyanın en prestijli ödül programlarından HR Brilliance Awards'da 'Brilliance in Diversity and Inclusion' kategorisinde birinci olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre şirket, ulusal ve uluslararası düzeydeki başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Vodafone Türkiye İnsan Kaynakları birimi, BOC Global Events & Training Group tarafından düzenlenen ve İK dünyasının en iyilerinin belirlendiği HR Brilliance Awards ödüllerinde "Brilliance in Diversity and Inclusion" kategorisinde birinci oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Bayram, iş süreçlerinden başlayarak toplumsal ve ekonomik hayatta fırsat eşitliği sağlama hedefiyle çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Çeşitliliği, iş yapış biçimimizin bir parçası olarak görüyor ve kültürümüzün merkezine koyuyoruz.

Şirket politika ve stratejilerimizde cinsiyet eşitliğini temel alıyoruz. Şirketimizde herkesin eşit olanaklardan faydalanabildiği bir kurum kültürü yaratılmasına önem veriyoruz.

Her pozisyonda çokkültürlülük ve çeşitlilikten besleniyoruz. Bu alanda yaptığımız çalışmalarla, dünyanın en prestijli ödül programlarından HR Brilliance Awards'da 'Brilliance in Diversity and Inclusion' kategorisinde birinci olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz."

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ