USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

Vodafone Türkiye, teknoloji ve deneyim ihracatını hızlandırdı

"Vodafone Türkiye olarak, dijitalleşme alanındaki uzmanlığımızla dünyaya örnek olacak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz"

Vodafone Türkiye, teknoloji ve deneyim ihracatını hızlandırdı
05-07-2021 15:11
Google News

İSTANBUL

Ar-Ge ekibi Oksijen bünyesinde ürün ve servis geliştirmeye devam eden Vodafone Türkiye, Türkiye'yi bir mükemmeliyet merkezi olarak konumlama hedefi doğrultusunda, yurt dışına teknoloji ve deneyim ihracatı yapmaya devam ediyor.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren şirket, Türkiye'den yurt dışına teknoloji ve deneyim ihracatı yapıyor.

Türkiye'yi bir mükemmeliyet merkezi olarak konumlamayı hedefleyen Vodafone, Ar-Ge ekibi Oksijen bünyesinde geliştirdiği ürün ve servislerle diğer Vodafone pazarlarına örnek oluyor.

2018 yılından bu yana farklı alanlarda İngiltere ve İtalya gibi ülkelerde hayata geçirdiği projelerle önemli başarılara imza atan Vodafone Türkiye, son olarak tüm Vodafone pazarlarında açık kaynak ve iş birliği temelli yazılım geliştirme stratejisine dayanılarak oluşturulacak Vodafone Yanımda mobil uygulama geliştirme projesinde global ekiplere teknoloji ve deneyim danışmanlığı veriyor.
 


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ