USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Vodafone Türkiye, “10. Sürdürülebilirlik Raporu“nu yayınlandı

"Sürdürülebilirlik çalışmalarımızı tam 10 yıldır kamuoyu ile düzenli bir biçimde ve gönüllü olarak şeffaflıkla paylaşıyoruz"

Vodafone Türkiye, “10. Sürdürülebilirlik Raporu“nu yayınlandı
13-11-2020 14:41
Google News

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, "Salgın sebebiyle evde kalması gereken toplumu hayata bağlamaya devam etmeyi önemli bir sorumluluk olarak gördük. Kovid-19'un yaşamımıza etkilerini azaltmak ve iletişimin sürekliliğini sağlamak için pek çok aksiyon aldık." ifadelerini kullandı.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamayla şirketin 1 Nisan 2019 – 31 Mart 2020 mali yılı boyunca çevresel, sosyal, ekonomik ve yönetimsel konulardaki uygulamalarını ve performansını şeffaf bir şekilde paylaştığı "2020 Sürdürülebilirlik Raporu" paylaşıldı.

Sürdürülebilirlik raporlamasında 10 yılı geride bırakan Vodafone Türkiye, bu yıl ki raporunda, ana değer alanları olarak belirlediği "Dijital Toplum", "Kapsayıcılık" ve "Çevre" konularındaki hedef ve performans kriterleri çerçevesinde yapılan proje ve çalışmalarını aktardı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, Vodafone Türkiye'nin sürdürülebilirliğe bakış açısı hakkında bilgi verdi.

Süel, Vodafone olarak, yaptıkları her işin bir amaca hizmet etmesi, bir amaca dokunması gerektiğine inandıklarını, tüm dünyada 2025 yılına kadar 1 milyar insanın hayatına dokunmayı ve operasyonlarından kaynaklı çevresel etkiyi yarıya indirmeyi hedefinde olduklarını aktardı.

Sürdürülebilirlik çalışmalarını 10 yıldır kamuoyu ile düzenli bir biçimde ve gönüllü olarak şeffaflıkla paylaştıklarını hatırlatan Süel, şunları kaydetti:

"Son raporumuzda da 'amaç odaklı şirket' olma hedefimiz doğrultusunda 'Dijital Toplum', 'Kapsayıcılık' ve 'Çevre' alanlarında yaptığımız proje ve çalışmaları paylaştık. Salgın sebebiyle evde kalması gereken toplumu hayata bağlamaya devam etmeyi önemli bir sorumluluk olarak gördük. Çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliği, hizmetlerin devamlılığı ve ekosistemin sürdürülebilirliği alanlarındaki çalışmalarımızı, yeni düzene geçişi dijitalleşme ile nasıl kolaylaştırdığımızı raporumuzda paylaştık.

Kovid-19'un yaşamımıza etkilerini azaltmak ve iletişimin sürekliliğini sağlamak için pek çok aksiyon aldık. Amaç odaklı şirket olma hedefiyle, sürdürülebilirliği temel iş stratejimizin bir parçası olarak görmeye ve 2025 hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemeye devam edeceğiz."


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ