USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

Vodafone, nesnelerin interneti teknolojisinde 7'nci kez “dünya lideri“

"Binlerce müşterimiz, son 12 ayda yaşadığımız dönüşümde IoT'nin kendilerini daha dirençli ve esnek kıldığını, iş sürekliliğini devam ettirmeye yardımcı olduğunu belirtiyor"

Vodafone, nesnelerin interneti teknolojisinde 7'nci kez “dünya lideri“
18-04-2021 15:07
Google News

Vodafone Grubu, araştırma şirketi Gartner tarafından "2021 Magic Quadrant Uluslararası Yönetilen Nesnelerin İnterneti (IoT) Bağlantı Servisleri Lideri" seçildi.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, IoT teknolojisinde 7'nci kez lider konumda yer alırken, Gartner'ın değerlendirmesinde, Vodafone "vizyon bütünlüğü" ve "uygulama becerisi" alanlarında en üst sırada konumlandı. Araştırmada 18 organizasyon değerlendirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Business IoT Direktörü Erik Brenneis, "Binlerce müşterimiz, son 12 ayda yaşadığımız dönüşümde IoT'nin kendilerini daha dirençli ve esnek kıldığını, iş sürekliliğini devam ettirmeye yardımcı olduğunu belirtiyor.

Bundan ötesi de var. IoT, şirketlerin inovasyon yapmasına ve karlı büyüme sağlamasına destek oluyor. Kullanılamayan verilere erişip stratejik düşünmeyi güçlendirmek, yeni iş modelleri benimsemek ve müşteri deneyimini iyileştirmek için müşterilerimiz IoT teknolojisini kullanıyor.

Şirketler, verimliliklerini ve çevikliklerini bütünüyle iyileştirmenin yanı sıra çevresel etkilerini azaltmak için de IoT'den faydalanıyor." ifadelerini kullandı.


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ