USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde çeyrek finaller tamamlandı

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde çeyrek final aşamasında GALAKTICOS ve Beşiktaş yarı finale çıktı

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde çeyrek finaller tamamlandı
16-08-2021 20:39
Google News

İSTANBUL

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde çeyrek final aşaması, 14-15 Ağustos'ta oynanan serilerle tamamlandı. GALAKTICOS ve Beşiktaş yarı finale yükselen ekipler oldu.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, 4 Eylül Cumartesi günü Volkswagen Arena’da gerçekleşecek Türkiye Büyük Finali’ne bir adım kala Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde çeyrek final aşaması heyecan dolu karşılaşmalara sahne oldu.

Çeyrek final aşamasının ilk gününde GALAKTICOS ile Dark Passage karşı karşıya geldi. Lig aşamasını üçüncü sırada tamamlayan GALAKTICOS’tan galibiyet beklense de Dark Passage rakibinden 2 oyun almayı başardı. Heyecan dolu karşılaşmaların sonunda GALAKTICOS seriyi 3-2 kazandı ve yarı finale adım attı. Dark Passage ise yarı finallere veda eden taraf oldu.
Çeyrek finalin ikinci gününde Papara SuperMassive Blaze ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Beşiktaş tarafı serinin ilk iki maçını kazanarak skoru 2-0’a getirdi. Papara SuperMassive Blaze ise üçüncü ve dördüncü maçlara ağırlığını koydu. 2-2’lik skor eşliğinde serinin beşinci ve son maçında Zafer ekranını gören taraf Beşiktaş oldu ve seriyi 3-2 kazandı. Böylelikle Beşiktaş, 2016 Kış Mevsimi’nden sonra ilk defa yarı finale adım atmış oldu.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ