USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'ne yeni sponsorluk ve destekler

- Sezon boyunca üst düzey rekabete ve milyonlarca izleyicinin takip ettiği yayınlara ev sahipliği yapan Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi...

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'ne yeni sponsorluk ve destekler
05-02-2020 16:02
Google News

Türkiye'de profesyonel espor heyecanının yaşandığı adres olan Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi, hızla büyümeye devam ediyor.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, esporun gelişmesi için tüm dünyada önemli yatırımlar yapan Riot Games, farklı segmentten yerel ve global markalarla yaptığı iş birlikleriyle gücüne güç katarak tüm oyunseverleri bir araya getirecek büyük organizasyonlar gerçekleştiriyor.

Sezon boyunca üst düzey rekabete ve milyonlarca izleyicinin takip ettiği yayınlara ev sahipliği yapan Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi, 2020 sezonuyla beraber Vodafone FreeZone, Coca-Cola, DeFacto, Maximum ve MediaMarkt sponsorluk ve destekleriyle daha da güçlenecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen sponsor markalardan The Coca-Cola Company'nin Türkiye, Orta Asya ve Kafkaslar Pazarlama Direktörü Elif Kaypak, Coca-Cola ve Riot Games iş birliği ile hayata geçirilen Coca-Cola & League of Legends projesinin 2019 yılına damga vuran projelerden bir tanesi olduğunu belirterek, "Önümüzdeki dönemde de bu alandaki yatırımlarımızı artırarak devam ediyoruz. 2020 senesinde Coca-Cola, League of Legends ve LoLespor'un ana partneri olacak. Coca-Cola ürünlerimiz ile her zaman oyuncuların destekçisi olmak ana amacımız. Kısa vadede yeni promosyonlar ve Riot Games Espor Sahnesi'nde ürün tadımlarımız & ürün yerleştirme aktivitelerimiz ile esporun destekçisi olmaya devam edeceğiz. Uzun vadede ise amacımız, oyuncular ile iletişimimizi en üst seviyede tutarak onların ve oyun dünyasının önemli bir parçası olmak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ