USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

Vodafone'dan yeni akıllı takip cihazı

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Doğu Kır: "'Değer verdikleriniz V-İzci ile güvende' mottosuyla sunduğumuz V-İzci sayesinde...

Vodafone'dan yeni akıllı takip cihazı
14-04-2021 13:31
Google News

Çocuk takip, evcil hayvan takip, araba takip ve çanta takip fonksiyonlarını tek cihazda toplayan Vodafone, yeni ürünü V-İzci ile kullanıcılara sevdikleri kişi ya da nesneleri uzaktan takip ederek güvende olup olmadığını anlama imkanı veriyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone, bireylerin dijitalleşmesi hedefiyle 3 yıl önce sunduğu V-Yaşam akıllı ürün ailesinde yeni bir inovasyona imza attı.

Türkiye'nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, bireyleri her an her yerde bağlantıda tutma hedefiyle 3 yıl önce pazara sunduğu V-Yaşam akıllı ürün ailesini geliştirmeye devam ediyor. Nesnelerin İnterneti (IoT) pazarında dünya lideri olan Vodafone, çocuk takip, evcil hayvan takip, araba takip ve çanta takip fonksiyonlarını tek cihazda topladığı yeni inovatif ürünü V-İzci'yi pazara sundu.

Kullanıcılar, süresiz gerçek zamanlı izleme, haritada güvenli bölge oluşturma, hız takibi, hareket uyarısı, SOS acil durum butonu gibi gelişmiş özelliklere sahip V-İzci ile hayatta değer verdikleri ve sevdikleri herkesin ve her şeyin güvende olduğunu bilmenin iç rahatlığını ve huzurunu yaşayacak.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ