USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Çevre-Hayat

Vietnam vizesi artık online!

Tarih kokan şehirleri, neredeyse el değmemiş sahilleri, birbirinden lezzetleri yemekleri ve tropikal meyveleri ile göz alıcı milli parkları Vietnam'ı bir güzellik haline getirmiştir.

Vietnam vizesi artık online!
05-02-2019 21:32
Google News

Muson yağmurlarının etkisinde kalan Vietnam göz alıcı tropikal ormanlar ve buna bağlı olarak bitki ve hayvan çeşitliliğine sahiptir. Resmi adıyla Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti, Asya'nın güneydoğusunda yer alan Laos, Çin ve Kamboçya ile sınırı bulunan 90 milyon nüfuslu bir ülkedir.

Güney Çin Denizi ile kıyısı bulunan Vietnam'da harika deniz ürünleri tadabilir, el değmemiş bakir sahillerde denize girmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Vietnam pek çok gezgin için pek çok tatil fırsatı sunan özel bir ülkedir. Doğa ve milli park tutkunları için fotoğraflanacak harika karelerin yer aldığı ülkede damak tadına önem gösterenler için çeşitli lezzetleri yakalayabilme fırsatı bulunuyor.

Birbirinden özel tarihi mekânları ile zamanda yolculuk yapma fırsatı yakalayacağınız Vietnam'ın geçmişi türlü savaşlar ve işgaller ile dolu. Sadece 4 kez Çin işgaline maruz kalan bu yeryüzü cennetinin neden bu kadar paylaşılamadığını gidince hemen anlayabilirsiniz.

Ancak bilmeniz gereken bir şey var ki burası Türk vatandaşları için vize isteyen bir ülkedir. Vietnam vizesi almadan burayı ziyaret edemezsiniz.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ