USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Vestel City'nin teknolojisi 157 ülkeye ihraç ediliyor

"Pandemi döneminde planlı iki duruş dönemi dışında faaliyetlerimizi sürdürdük. Bu süreçte sipariş iptali yaşamadık. "

Vestel City'nin teknolojisi 157 ülkeye ihraç ediliyor
26-12-2020 14:19
Google News

Vestel üst Yöneticisi (CEO) Turan Erdoğan, "Vestel olarak 2020 yılında 17 bin çalışanımızla, Ar-Ge ve inovasyona odaklandık. Tasarım, donanım ve yazılımları Vestel mühendisleri tarafından yapılarak Vestel City’de ürettiğimiz teknolojiyi dünyanın 157 ülkesine ulaştırdık." dedi.

Erdoğan, AA muhabirine şirketinin 2020 yılı faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Hedeflere ulaşarak önemli başarılara imza attıkları 2019’un ardından 2020 yılına da hızlı ve yoğun bir iş temposuyla başladıklarını anlatan Erdoğan, Türkiye’nin elektrik elektronik sektöründe 22’nci kez ihracat şampiyonu olmanın gururunu bir kez daha yaşadıklarını söyledi.

"Vestel olarak 2020 yılında 17 bin çalışanımızla, Ar-Ge ve inovasyona odaklandık. Tasarım, donanım ve yazılımları Vestel mühendisleri tarafından yapılarak Vestel City’de ürettiğimiz teknolojiyi dünyanın 157 ülkesine ulaştırdık." bilgilerini veren Erdoğan, bu yıl da küresel pazarda dünya devleriyle rekabeti başarılı bir şekilde sürdürdüklerini söyledi.

Global şirketlerle iş birliklerini artırdıklarını anlatan Erdoğan, ihracat çalışmalarının kapsamını daha da genişletmek için marka iş birlikleri ve satın almaları sürdürdüklerini kaydetti.

Yılın son çeyreğinde İngiltere beyaz eşya pazarının önemli oyuncularından Crosslee PLC şirketinin Hostess ve White Knight ticari markalarının Avrupa'daki isim, üretim, fikri mülkiyet, alan adları ile satış hak ve yetkilerini satın aldıklarını anımsatan Erdoğan, "Bu satın alma ile özellikle İngiltere ve AB ülkelerindeki gücümüze güç katmayı hedefliyoruz.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ