USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Van Persie'nin işi zor! Fernandao...

Fernandao: “Ben geldiğim yeri asla unutmam

Van Persie'nin işi zor! Fernandao...
15-10-2015 07:43
Google News

Bursaspor'da gösterdiği performansla Türkiye’nin konuştuğu isim haline gelen ve ardından da sezonun en flaş transferlerinden biri olarak Fenerbahçe’nin yolunu tutan Fernandao, özellikle idman performansı ile teknik heyetin de gözdesi oldu.

Takımda en iyi Josef de Souza ile anlaşan Fernandao, soğuk yapılı olduğu ve hiç gülmediği yönünde kendisine takılanlara da “Bu benim karakterim” diyerek yanıt veriyor.

İdmanlardaki çalışkanlığı, sonrasındaki ekstra antrenmanlarının yanı sıra salonda yapılan çalışmalarda sergilediği eforla takdir kazanan Fernandao, bu durumu ise yakın çevresine şöyle açıklıyor:

“Ben geldiğim yeri asla unutmam. İşimi seviyorum. Bu ülke bana sahip çıktı. Türkiye’nin en büyük kulübündeyim. Elime geçen fırsatları değerlendirmem gerekiyor. Kısa sürede Fenerbahçe’yi çok sevdim. İşime odaklı olarak yaşıyorum. Hedefim her zaman en iyisini yapmak. Çok fazla gülen bir yapım yok, herkese mesafeli görülebilirim ama takım arkadaşlarımı seviyorum. Onlar da bana karşı hep sıcak davrandı.”

dikgazete.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ