USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Uzman Çavuş Cihangir Can memleketine uğurlandı

Şırnak’ta PKK’lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Cihangir Can (27) için Şırnak 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında tören düzenlendi.

Uzman Çavuş Cihangir Can memleketine uğurlandı
13-04-2016 13:02
Google News

14 Mart’tan bu yana devam eden sokağa çıkma yasağı ve operasyonun sürdüğü Şırnak’ta, dün PKK’lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı Şırnak Asker Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit düşen Uzman Çavuş Cihangir Can için cenaze töreni düzenlendi.Şırnak 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında düzenlenen törene, Vali Ali İhsan Su, 7. Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, Çakırsöğüt 1’inci Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan, Emniyet Müdürü Celal Sel, şehidin silah arkadaşları ve geçici köy korucuları katıldı.Şehit Uzman Çavuş Cihangir Can’ın Türk Bayrağına sarılı naaşı, Şırnak İl Jandarma Komutanlığına getirilerek katafalka konuldu. Törende, şehidin özgeçmişi okunarak, dua edildi.

Şehit Uzman Çavuş Cihangir Can naaşı katafalktan alınarak ambulansa taşındı. Şehit Uzman Çavuş Cihangir Can’ın cenazesi memleketi Mersin’e gönderilmek üzere helikopter ile Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’na gönderildi.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ