USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Uyuşturucu sevkiyatında sahte polis kimliği !

Çamlıca gişelerinde seyir halindeyken durdurulan bir otomobilin bagajında 104 kilo eroin ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlının üzerinden 3 sahte avukat ve 3 polis kimliği olmak üzere 14 sahte kimlik çıktı. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Narkotik Suçla

Uyuşturucu sevkiyatında sahte polis kimliği !
07-02-2015 02:52
Google News

Çamlıca gişelerinde seyir halindeyken durdurulan bir otomobilin bagajında 104 kilo eroin ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlının üzerinden 3 sahte avukat ve 3 polis kimliği olmak üzere 14 sahte kimlik çıktı.
Edinilen bilgiye göre, İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Van’dan İstanbul’a uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine Çamlıca gişelerinde seyir halindeki bir otomobili durdurdu. Durdurulan otomobilin bagajında 104 kilo eroin ele geçirildi. Gözaltına alınan sürücü Mehmet Salih Ö.’nün üzerinde, 3’ü avukat 3’ü polis kimliği olmak üzere 14 sahte kimlik, polis telsizi ve silah çıktı. Çok sayıda uyuşturucudan suç kaydı olduğu belirlenen şüphelinin İstanbul’a kadar sahte avukat ve polis kimliklerini kullanarak geldiği ve uyuşturucuları da yanında bulunan bu kimliklerden ötürü araç içerisine zulalama gereği duymadığı öğrenildi.
Şüphelinin emniyetteki işlemeleri devam ediyor.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ