USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Usta: Trabzonspor'un en büyük ihtiyacı...

Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta, takımın bu aşamada en çok özgüvene ihtiyaç duyduğunu söyledi

Usta: Trabzonspor'un en büyük ihtiyacı...
14-12-2015 06:12
Google News

Yeni yönetimiyle çıktığı ilk karşılaşmada Rizespor'a 3-0 kaybeden Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta, takımının arkasında durdu.

Futbolcuların mücadeledeki istekli ve arzulu oyununun umut kaynağı olduğunu söyledi. Özgüvene ihtiyaç duyduklarını belirten Usta, “Belli ki takımın çok eksikleri var. Teknik ekip bu duruma bakacak ve ona göre bir değerlendirme yapacak. Görünüyor ki herhalde futbolcuların özgüvenleri yok.” ifadelerini kullandı.

Yeni sürecin iyi değerlendirilmesi ve ona göre kararlar alınması gerektiğini vurgulayan çiçeği burnunda başkan, “Bu değerlendirme sürecinin ardından ekibimiz yeni bir yolculuğa çıkacak.” şeklinde konuştu.

Öte yandan Rize yenilgisi sonrası resmi sitesinden açıklama yapan Bordo-Mavililer, hakem Ali Palabıyık'a tepki gösterdi. Palabıyık'ın penaltı kararlarının adil vicdanlarda ciddi eleştiriler aldığı belirtildi. Uluslararası düzeyde bir hakemin böyle hatalar yapmasının düşündürücü olduğu dile getirildi ve şunlar kaydedildi: “Türkiye Futbol Federasyonu'nun ve ilgili kurullarının dün akşamki maçtaki yönetim hatalarını gözden geçireceğine ve gerekli önlemleri alacağına inanıyoruz.”



dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ