USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Ünlü Rus uzman Bovt: Erdoğan, bu konuda Putin'i arayacak!..

Ünlü Rus siyaset ve ekonomi uzmanı Bovt, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, turizmdeki gelişmelerle ilgili konuları görüşmek için Putin'i arayacağını iddia etti

Ünlü Rus uzman Bovt: Erdoğan, bu konuda Putin'i arayacak!..
21-04-2020 09:57
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Ünlü Rus siyaset ve ekonomi uzmanı Georgi Bovt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i turizm konusunda telefonla arayabileceğini iddia etti.

Rus basınında, koronavirüs salgının turizm sektörüne vurduğu zararlara da değinen Rus uzman Bovt, Türkiye'nin Mayıs ayı sonlarında turizm sezonuna başlayacağı tahmininde bulundu.

Rus turistler konusunda Erdoğan'ın da devreye gireceğini belirten Bovt, "Türkiye, sezonu Mayıs sonunda açmayı planlıyor. Bence, konuyu ele almak için Erdoğan Putin'i arayacak. Aynı zamanda Suriye konusunda da karar alırlar" dedi.

Rus uzmana göre, turistleri çekebilmek için turistik ülkeler, "kayıplarını hesapladıktan sonra, plajın her santimetresini dezenfekte ettikleri ile ve bu gibi çalışmalarıyla ilgili bir reklam kampanyası başlatacak!"

Bu arada, Rusya Turizmciler Birliği Başkan Yardımcısı Yuriy Barzıkin'e göre Türkiye, bu yılın Temmuz ayının ortalarında kapılarını Rus turistlere açabilir.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ