USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Ünlü işadamı ve müzisyen Emin Ağalarov: Pandemi sonrası toparlanmaya devam ediyoruz

Rusyanın değişik alanlarda faaliyet gösteren dev şirketlerinden Crocus Group Birinci Başkan Yardımcısı ünlü işadamı ve müzisyen Emin Ağalarov, kurum olarak Pandemi sonrası toparlanmaya devam ettiklerini belirtti

Ünlü işadamı ve müzisyen Emin Ağalarov: Pandemi sonrası toparlanmaya devam ediyoruz
26-04-2021 07:52
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Dev Rus şirketi Crocus Group Birinci Başkan Yardımcısı ve ünlü müzisyen, Azerbaycan uyruklu Emin Ağalarov, pandemi sonrası kurum olarak toparlanmaya devam ettiklerini vurguladı.

Rus devlet televizyonu 1.Kanal'ın "Veçerniy Urgant" programına konuk olan Emin Ağalarov, pandemi sonrası faaliyetlerine de değindi. Emin Ağalarov, "1 yıl önce pandemi sırasında neler bizi beklediğini bilmiyorduk. Şİmdi o günler geride kaldı. Net şekilde stratejimizi belirledik: Bugün tüm tesislerimiz açık, toparlanmaya devam ediyoruz. İşimizin başındayız, para kazanmaya başladık" dedi.

Haziran ayının sonlarında Moskova'da Uluslararası Jara Festivali düzenleyeceklerini de kaydeden ünlü işadamı ve müzisyen, "23-27 Haziran tarihlerinde ilk kez Moskova'da düzenleyeceğiz. Daha önce geleneksel olarak Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenliyorduk. Bu yıl yaklaşık 300 sanatçı katılacak" şeklinde bilgi verdi.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ