USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

Ülker'den çocuklara 23 Nisan'a özel fidan hediyesi

Instagram kullanıcıları, Ülker'in hesabındaki artırılmış gerçeklik filtresiyle 14-28 Nisan'da sanal olarak dikip büyütecekleri...

Ülker'den çocuklara 23 Nisan'a özel fidan hediyesi
15-04-2021 14:34
Google News

Ülker, Instagram kullanıcılarının "Doğa Bize Emanet" artırılmış gerçeklik filtresiyle dikip büyüteceği 10 bin sanal fidanı, gerçeğe dönüştürecek ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kampanyaya katılanlarla birlikte çocuklara hediye edecek.

Ülker açıklamasına göre, sürdürülebilirlik çalışmalarını israfsız şirket modeli ve uzun vadeli hedeflerle yürüten, projeleriyle Türkiye'nin sürdürülebilir kalkınma hedeflerine katkı sağlayan Ülker, sosyal medyadaki kampanyasıyla bir ilke imza atıyor.

Instagram kullanıcıları, Ülker'in hesabındaki artırılmış gerçeklik filtresiyle 14-28 Nisan'da sanal olarak dikip büyütecekleri fidanları "@Ülker #DoğaBizeEmanet" etiketiyle paylaşarak 10 bin fidanın toprakla buluşmasını sağlayacak.

Ülker'in, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara hediye edeceği fidanlar, Karaman'da Ülker Güzel Ülkem Hatıra Ormanı'na dikilecek.


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ