USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Uğurlu öğrenciler dünya sorunlarına çözüm aradı

Birleşmiş Milletler'in farklı komitelerinin, simülasyon olarak öğrenciler tarafından canlandırıldığı Uğur Okulları Model Birleşmiş Milletler Konferansı “Bir Araya Gelen Nesiller ve Bütünleşen Haklar" temasıyla düzenlendi. U-MUN olarak 25 farklı kampüsten 232 Uğurlu öğr

Uğurlu öğrenciler dünya sorunlarına çözüm aradı
19-03-2019 19:02
Google News

Temel olarak Birleşmiş Milletler'in farklı komitelerinin, simülasyon olarak öğrenciler tarafından canlandırıldığı ve genelde konferans şeklinde gerçekleşen bir etkinlik olan MUN (Model United Nations/ Model Birleşmiş Milletler), Uğurlu öğrencilerle 15-17 Mart tarihlerinde Çeşme Altın Yunus Otel'de gerçekleşti.

Öğrenciler 3 günlük programda çocuk hakları, savaş bölgelerindeki çocukların eğitim ve sağlık açısından desteklenmesi, sporda yozlaşma, daha iyi eğitime erişim ve Afrika'da kadın haklarının geliştirilmesi gibi konuları ele alarak, fikirlerini tartıştı.

İngilizce olarak gerçekleşen konferansın organizasyonu, komitelerin oluşturulması, komitenin ana hatlarını oluşturan çalışma dokümanlarının hazırlanması gibi görevler de Uğurlu öğrenciler tarafından gerçekleştirildi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ