USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Üç ekranlı dizüstü: Razer Project Valerie!

Razer, dünyanın ilk otomatikleştirilmiş üç ekranlı dizüstü bilgisayarı Project Valerie ile tam bir arzu nesnesinin duyurusunu gerçekleştirdi. Peki, bu harika dizüstü neler sunuyor?

Üç ekranlı dizüstü: Razer Project Valerie!
06-01-2017 08:57
Google News

Razer tarafından tanıtılan dünyanın ilk otomatikleştirilmiş üç ekranlı dizüstü bilgisayarı Project Valerie, gücünün yanı sıra mobilitesi ile de göz dolduracak. İşte devrim niteliğindeki Razer dizüstü bilgisayarının özellikleri.

Razer Project Ariana duyuruldu! Razer Project Ariana duyuruldu!

Razer dünyanın sürükleyici oyun için tasarlanmış ilk video projeksiyon sistemi Project Ariana'yı...

12K ekranlı dizüstü bilgisayar Project Valerie

Üç adet 4K ekrana sahip olan Razer Project Valerie, bu sayede hem iş hem de Oyun için toplamda 12K çözünürlükte adeta görsel şölen sunan bir masaüstü kurulumu sunuyor. Tamamen entegre ve otomatikleştirilmiş olan ekranları hem stil hem de performans sunan dizüstü, bu ekranlar için özel bir konuşlanma sistemine sahip. Yüksek dayanıklılıktaki alüminyum menteşelere sahip üründe, yan ekranlar hızlı bir şekilde açılıp kilitleniyor ve hizalanıyor.

CES 2017 haberlerimize buradan ulaşabilirsiniz

17-01/05/uc-ekranli-dizustu-razer-project-valerie-2-1483637916.png

Yüksek çözünürlükteki 17.3 inç 4K ekranların görsel gücünü ise, NVIDIA Surround View için destek sunan NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU’lar sağlıyor. Toplamdaysa 11520 x 2160 çözünürlükte oldukça geniş açılı bir deneyim sunuluyor. İş yaparken üç ekranı bağımsız olarak çeşitli uygulamalar için ayrı ayrı kullanabileceğiniz gibi, oyun oynarken devasa bir savaş alanını tamamen gözetmeniz de mümkün.

17-01/05/uc-ekranli-dizustu-razer-project-valerie-3-1483637940.png

Ana ekranı ve iki yan ekranı bulunan Project Valerie dizüstü bilgisayarın diğer 17 inç oyun dizüstülerine kıyasla oldukça portatif bir form faktörüne sahip olduğunun da altı çizilmekte. Kompakt kasasını rahatlıkla dizüstü bilgisayar çantasına yerleştirebileceğiniz belirten Razer, bu sayede üçlü ekran deneyimini her yerde yaşayabilmenizi sağlamış. Yaklaşık 3.8 cm kalınlığında ve 5.4 kg ağırlığında olan dizüstü bilgisayarın donanım vb. detayları henüz belirsiz.

CES 2017 ile ilgili tüm haberlerimize buradan ulaşabilirsiniz...

Razer Project Valerie’nin fiyat ve çıkış tarihi konusunda henüz herhangi bir bilgi verilmiyor.

:: Razer Project Valerie'nin üç ekranlı olması hakkında ne düşünüyorsunuz?

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SHIFTDELETE.NET

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ