USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Medya

Twitter Widget özelliğini kaldırdı!

Son zamanlarda Facebook sonrası Snapchat' a geçilerek büyük darbe yiyen Twitter, skandal denilecek bir olaya imza attı.

Twitter Widget özelliğini kaldırdı!
27-07-2016 01:32
Google News

Son zamanlarda Facebook sonrası Snapchat' a geçilerek büyük darbe yiyen Twitter, skandal denilecek bir olaya imza attı. Kullanıcıların son attığı tweetler' i görebildiğimiz Twitter Widget' i son gelen güncelleme ile artık yok.

ap_resize (1)

Bilindiği üzere yoluna sosyal medya yerine haberleşme uygulaması olarak devam eden Twitter, son yayınladığı  Twitter alpha 6.9.0 sürümü ile birlikte bizleri widget özelliğinden mahrum etti. Büyük ihtimal Android N uyarlaması hazırlıklarına başlanan sürümlerden biri olan 6.9.0′ da widget kaldırılarak yeniden tasarlanacak olabilir. Ancak konuyla ilgili hiçbir detayın olmaması ve daha alpha sürümü olması sebebiyle çok endişelenmemek gerektiğini söyleyebiliriz.

Android N ile gelebilecek değişikliklere karşı daha adapte olmuş ve stabilleşmiş bir Twitter, özellikle ilk başta teknik kadronun isteyeceği bir şey. Sunabileceği tasarım ve yenilikler bizlere ne kadar hoş gelirse kullanıcı sayısının artacak olması da ayrı bir etken.
Yani öyle ki Twitter' in yapmış olduğu bu güncelleme alpha kullanıcıları tarafından değişik karşılanmış olabilir. Ama halihazırda savaşta dağılmış ve bir yenilgiye daha hazır olmayan Twitter, bizleri üzmeyecektir.

Yapmanız Gereken...

Bu değişiklik esnasında alpha kullanıcısı iseniz veya beta programında iseniz ve “Ben bırakmam. Widget olmadan yapamam!” diyorsanız, yapacağınız en mantıklı davranış uygulamanın otomatik güncellemesini kapatmak olacaktır. Aradan bir müddet geçtikten sonra ise çayınızı kahvenizi alarak durumun düzelip düzelmediğini görmek ve sonrasında uygulamanızı güncellemek olacaktır.

SCROLL

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ