USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

TV+'ın 2020 performansı

Binlerce dizi ve filmin yanı sıra spordan belgesel ve çocuk kanallarına kadar zengin yapımlarıyla yoğun bir izlenme dönemi...

TV+'ın 2020 performansı
25-12-2020 14:01
Google News

Türkiye'nin televizyon platformu TV+, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle büyük bölümünü evlerde geçirdiğimiz 2020 yılında da ekran tutkunlarının tercihi oldu.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, TV+, 2020 yılını televizyonseverlerin büyük ilgisi ile tamamladı. Binlerce dizi ve filmin yanı sıra spordan belgesel ve çocuk kanallarına kadar zengin yapımlarıyla yoğun bir izlenme dönemi geçiren TV+'ı en çok kullanan illerin başında İstanbul yer alırken, İstanbul'u, İzmir, Adana, Ankara, Mersin, Antalya, Bursa, Gaziantep, Diyarbakır ve Kayseri takip etti.

Dünyaca ünlü platformlarda yayınlanan dizileri bünyesine alarak diziseverlerin buluşma noktası olan TV+'ta 2020 yılının en çok izlenen yapımı Cannes'da en iyi dizi ödülüne layık görülen İsveç yapımı Partisan oldu. Dışarıya kapalı bir topluluğun işlettiği organik çiftlikte çalışmaya başlayan yabancı bir adamın karşılaştığı değişik kuralları, rutinleri ve sırları konu alan dizinin başrolünde Fares Fares, Johan Rheborg ve Emelie Garbers yer alıyor.

2020'de en çok izlenen bir diğer dizi ise yaşadığımız salgın sürecine benzer hikayesi ile ilgi çeken Sloborn oldu.

Aynı zamanda Amerikan suç draması ve aksiyon dizisi Narcos ve korku başta olmak birçok türün etkileri barındıran 15 yıllık geçmişi olan Supernatural da en çok ilgi gören diziler arasına girdi.

2020'nin en çok izlenen diğer dizileri arasında ise ünlü aktör Pierce Brosnan'ın başrolde olduğu The Son, Wild District, Taboo, Spides, Godfather of Harlem ve Victor Lessard yer aldı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ