USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Berdimuhamedov'dan Rönesans Holding Başkanı Ilıcak’a: Güvenilir ortaklarsınız!

Türkmenistan’da çeşitli dev projelere imza atan Rönesans Holding Başkanı Ilıcak’ı makamımda kabul eden Cumhurbaşkanı Berdimuhamedov, Türk şirketlerinin güvenilirliğini vurguladı

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Berdimuhamedov'dan Rönesans Holding Başkanı Ilıcak’a: Güvenilir ortaklarsınız!
27-09-2019 05:51
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguli Berdimuhamedov, Türkmenistan’da işlerini başarı ile devam ettiren Rönesans Holding’in Başkanı Erman Ilıcak’ı kabul etti.

Türkmenistan devlet basınında yer alan habere göre, Türk işadamı Ilıcak, kendisini kabul eden Türkmenistan Cumhurbaşkanı'na şükranlarını ileterek Türkmenistan'ın bağımsızlığının 28.Yıldönümü'nü de kutladı ve "Sizlere de sağlık, refah, tükenmez enerji ve çok yönlü faaliyetlerinizde bol başarılar diliyorum!” diyerek duygularını aktardı.

Türkiye’de Ankara Beştepe’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile çeşitli dev projelerin de müteahhitliğini üstlenen Rönesans Holding Başkanı Ilıcak, Türkmenistan Cumhurbaşkanı ile görüşmede Türkmenistan'daki çalışmalar ve çeşitli faaliyetleriyle ilgili Başkan Berdimuhamedov’a bilgiler verdi.

Türkmenistan Cumhurbaşkanı da başarılı faaliyetlerinden dolayı Türk işadamı Ilıcak'a şükranlarını aktararak, "Ülkemizde büyük projelerin gerçekleştirilmesinde faal olarak katılan bir dizi önde gelen Türk şirketi ülkemizin güvenilir ortakları olmakta" dedi.

Bu arada, daha önce de Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ilıcak’ı kabul eden Türkmenistan Cumhurbaşkanı, Rönesans Holding’in Türkmenistan'ın petrol ve doğalgaz sektöründe dev yatırım projelerinin gerçekleştirilmesine katkı sağladığını vurgulamıştı.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ