USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

Türkiye Vodafone Vakfı'nın “Kırmızı Işık“ uygulamasına Gümüş Stevie ödülü

Kadınların şiddetten korunmasına destek olmak amacıyla geliştirilen uygulama, 2021 Orta Doğu ve Kuzey Afrika Stevie Ödülleri'nde "Sosyal Uygulamalarda İnovasyon Ödülü" kategorisinde ödüle layık görüldü

Türkiye Vodafone Vakfı'nın “Kırmızı Işık“ uygulamasına Gümüş Stevie ödülü
05-04-2021 15:55
Google News

Türkiye Vodafone Vakfı'nın kadınların şiddetten korunmasına destek olmak amacıyla geliştirdiği Kırmızı Işık mobil uygulaması, 2021 Orta Doğu ve Kuzey Afrika Stevie Ödülleri'nde "Sosyal Uygulamalarda İnovasyon Ödülü" kategorisinde Gümüş Stevie aldı.

Türkiye Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, vakfın, kadınların şiddetten korunmasına destek olmak üzere Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı desteğiyle 7 yıl önce hayata geçirdiği uygulama, uluslararası bir başarıya daha imza attı.

Kadınların şiddete maruz kaldığı anlarda kolluk kuvvetleri ya da yakınlarına kolaylıkla haber verebilmesini sağlayan uygulama, bu yıl ikincisi düzenlenen Orta Doğu ve Kuzey Afrika Stevie Ödülleri'nde "Sosyal Uygulamalarda İnovasyon Ödülü" kategorisinde Gümüş Stevie'ye layık görüldü.

Dünyanın en saygın iş ödülleri arasında yer alan Stevie Ödülleri kapsamında düzenlenen organizasyon, bölgedeki 17 ülke genelinde şirket ve organizasyonları yıl içinde kaydettikleri inovatif başarılardan dolayı ödüllendiren tek program olma niteliği taşıyor. Bu yıl 400'ü aşkın başvurunun yapıldığı ödüller, 2 Haziran'da sahiplerini bulacak.

Kırmızı Işık, bugüne kadar toplam 358 bin kez indirildi ve 2 bin 500 aylık aktif kullanıcı sayısına ulaştı.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ