USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Türkiye teröre karşı tek yürek oldu!

Tüm yurtta binlerce vatandaş, Hakkari Dağlıca’da 16 askerin şehit edildiği terör saldırısını lanetleyerek teröre tepki yürüyüşü gerçekleştirdi.

Türkiye teröre karşı tek yürek oldu!
08-09-2015 01:34
Google News

Tüm yurtta binlerce vatandaş, Hakkari Dağlıca’da 16 askerin şehit edildiği terör saldırısını lanetleyerek teröre tepki yürüyüşü gerçekleştirdi. PaylaşTweetlePaylaşGönderYorum Yap
07 Eylül 2015 18:36

ADIYAMAN

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde teröre tepki yürüyüşü gerçekleştirildi.
Terör örgütü PKK tarafından Dağlıca’da Türk askerine yapılan hain saldırıya, Türkiye’nin her bölgesinde olduğu gibi Adıyaman’da da tepki gösterildi. Gölbaşı ilçesi 75. Yıl Meydanı'nda toplanan grup, basın açıklaması yaptı. Grup Turan Özdemir caddesinden ilerleyerek, İstasyon’a kadar yürüdü. ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ şeklinde slogan atan grup, İstasyo’ndan tekrar 75. Yıl Meydanı'na gelerek eylemlerini sonlandırdı.

BURSA

Gelen şehit haberleriyle birlikte Bursalılar teröre tepki için yürüdü.
Kent Meydanı'nda toplanan binlerce vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla teröre tepki gösterdii. Grup, sloganlar atarak Heykel'de Atatürk anıtına kadar yürüdü. Burada oturma eylemi yapan grup, teröre tepki gösterdi. Heykel önünde bir süre oturan vatandaşlar, oturma eyleminin ardından dağıldı.

MERSİN

Dağlıca'da PKK'lı teröristler tarafından askere yapılan hain saldırı, Mersin’in Mut ilçesinde protesto edildi. Ellerinde Türk bayraklarıyla sokaklara dökülen vatandaşlar, teröre tepki gösterdi.

SAMSUN

Samsun’da, Hakkari’nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısı nedeniyle teröre tepki ve şehitlere saygı yürüyüşü düzenlendi.
Sosyal paylaşım siteleri üzerinden haberleşip bir araya gelen vatandaşlar, ilk olarak Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldiler. Ardından ellerindeki Türk bayraklarıyla İstiklal Caddesi boyunca yürüyen vatandaşlar sloganlar atarak terörü lanetlediler. Gruba yoldan geçen araçlar ve bazı vatandaşlar da evlerinin balkonlarından yürüyüşe destek verdi. Ayrıca İstiklal Caddesi üzerinde çalışan bir işçi de işini bırakıp, teröre tepki yürüyüşüne katıldı.

YOZGAT

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde askeri araçların geçişi sırasında PKK’nın patlayıcıları infilak ettirmeleri sonucu şehit ve yaralıların olduğu saldırıyı kınamak ve terörü protesto etmek için Yozgat halkından sonra şehir hastanesi inşaatında çalışan işçiler sokağa döküldü.

Yozgat Esentepe mevkiinde 20 metre uzunluğundaki Türk bayrağı ile yaklaşık 3 kilometre yürüdü. “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Ne Mutlu Türk Diyene , Her Türk Asker Doğar, Kahrolsun PKK’ gibi slogan atan işçiler, terörü lanetledi.
 

dikGAZETE
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ