USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Türkiye Teknoloji Buluşmaları

"Hem paketimiz hem de eğitimler ile KOBİ’ler için e-ticareti her anlamda kolaylaştırıyoruz. "

Türkiye Teknoloji Buluşmaları
04-09-2020 21:08
Google News

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, geçen yılın ilk yarısında e-ticaretin genel ticaret içindeki oranının yüzde 8 olduğunu belirterek, "Şimdilerdeyse bu oran yüzde 14'e ulaştı. Esasen küresel trend de bu yönde. Dünyaya baktığımızda, hızla büyüyen şirketlerin tamamının, e-ticaret yolunu seçtiğini görüyoruz." dedi.

KOBİ’lerin dijitalleşmelerini sağlamak amacıyla, Ticaret Bakanlığı’nın desteğiyle, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) himayesinde, Vodafone Türkiye ve Akbank ana sponsorluğunda, Türkiye Teknoloji Buluşmaları pandemi nedeniyle ilk kez online olarak gerçekleşti.

Etkinlikte konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Türkiye Teknoloji Buluşmalarının, bugüne kadar 26 ilde düzenlendiğini, 97 bin kişiye ulaştığını belirterek, sektörün önde gelen temsilcileriyle birlikte, Anadolu’nun dört bir yanında, KOBİ’lere dijital dönüşüm, bilgi teknolojileri, e-ticaret ve e-ihracat konularında bilgi ve tecrübe aktarıldığını ifade etti.

Hisarcıklıoğlu, TOBB ve Vodafone olarak “Türkiye Teknoloji Buluşmaları” ve “Dijital Dönüşüm Hareketi” ile KOBİ’leri, dijital dünyaya birlikte hazırladıklarını dile getirerek, "Vodafone yeni bir adım daha atarak, üyelerimize E-Ticaret Hizmet Paketi sunmaya başlıyor. KOBİ’lerin e-ticaret için ihtiyacı olan tüm hizmetleri içeren bu paketin içinde, ücretsiz danışmanlık ve eğitim hizmetleri de yer alıyor. Ayrıca tüm üyelerimiz, bu pakete yüzde 45 indirimle ulaşabiliyor." diye konuştu.

Vodafone Business ile KOBİ’lerin, dijitalleşmeyi daha etkin kullanarak, yeni dünyanın fırsatlarını yakalayacaklarını ve işlerini büyüteceklerine işaret eden Hisarcıklıoğlu, dijitalleşme ve e-ticaretin, şu an tüm dünyada en çok öne çıkan konular olduğunu ve pandemiyle birlikte daha da önemli hale geldiğine dikkati çekti.
 


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ