USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

'Türkiye'nin en ufak açığını arıyorlar'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan, "Hep birlikte el ele vermemiz lazım. Dört tarafımız bir şekilde çevrilmiş. 'Beraber yürüyoruz' dediğimiz ülkeler bugün Türkiye'nin en ufak bir açığını arıyor." dedi.

'Türkiye'nin en ufak açığını arıyorlar'
15-10-2017 19:17
Google News

EDİRNE

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, AK Parti Uzunköprü 6. İlçe Kongresi'nde, Türkiye'nin el ele, kol kola, birlik ve beraberlik içerisinde 2019, 2023 ve 2071 hedeflerine yol aldığını söyledi.

Türkiye'yi daha iyi yerlere ve hedeflere taşımanın her vatandaşın boynunun borcu olduğunu ifade eden Karacan, şöyle konuştu:

"Bu yolculukta hep birlikte el ele vermemiz lazım. Türkiye'nin şu anda içinde bulunduğu sıkıntıları hepimiz biliyoruz. Dört tarafımız bir şekilde çevrilmiş. Türkiye'nin mağdur olması, ufalması, parçalanması ve birilerine bazı ülkeler gibi yem olmasını istiyorlar. Beraber yürüyoruz dediğimiz dış ülkeler bugün Türkiye'nin en ufak bir açığını arıyor. Allah'tan liderimiz sayesinde, Allah'tan liderimiz gibi düşünen ekip sayesinde, Allah'tan devletini, milletini seven bazı genel başkanlarla beraber Meclis'te el ele verip, kol kola verip böyle kanunlar çıkardığımız için şu anda biz buradayız. "

"Damarlarımızda asil kan mevcuttur"

Karacan, kongrenin ardından gazetecilerin, Türkiye ile ABD arasında vize işlemlerinin askıya alınmasına ilişkin sorusuna, Amerika ve yandaşlarının, Türkiye'ye karşı çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Bunları herkesin gördüğünü aktaran Karacan, "Amerika ile olan konularda, başta FETÖ olayından dolayı Türkiye'nin tavrını görüyoruz. Herkes yapması gerekeni yapıyor bu konuda. Biz güçlü Türk milleti olarak inşallah her şeyin hakkından ve üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Bizim damarlarımızda asil kan mevcuttur."

Muhabir: Cihan Demirci

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ