USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Türkiye ile tam bir dayanışma içindeyiz

Hindistan Başbakanı Modi, 15 Temmuz darbe girişimini ve son terör saldırılarını kınayarak, Türkiye ile tam bir dayanışma içinde olduklarını vurguladı. - Anadolu Ajansı

Türkiye ile tam bir dayanışma içindeyiz
29-08-2016 19:53
Google News

ANKARA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan Başbakanı Narendra Modi ile telefon görüşmesi yaptı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz darbe girişimini ve son terör saldırılarını kınayan Hindistan Başbakanı Modi, Türkiye yle tam bir dayanışma içinde olduklarını vurguladı.

Darbe girişimini, hemen akabinde bir mesajla kınadıklarını hatırlatan Modi, demokrasiye sahip çıkılmış olmasından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan ın şahsında tüm Türk halkını tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise duyarlılığından ve desteğinden dolayı Modi ye teşekkür etti. 15 Temmuz daki darbe girişiminin arkasında FETÖ nün olduğu hususunda hiçbir şüphe bulunmadığına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz konusu terör örgütünün görünen yüzüne aldanılmaması hususunda dost ülkeleri de uyardıklarını anlattı.

Hindistan Başbakanı Modi de bu örgütle ilgili olarak Türkiye nin uyarılarını dikkate aldıklarını ve gereken adımları atacaklarını belirtti.

İkili ilişkilere değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hindistan Başbakanı Modi nin, G-20 zirvesi vesilesiyle Çin de yüz yüze görüşme konusunda da mutabık kaldıkları öğrenildi.

Muhabir: Enes Duran


dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ