USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Türkiye Finans, Türk lirası birikimlerini e-Katılma hesabı ile destekliyor

"e-Katılma hesabını dijital kanallar üzerinden aktif hale getirerek hem dijital bankacılık hizmetlerimizi kuvvetlendiriyor"

Türkiye Finans, Türk lirası birikimlerini e-Katılma hesabı ile destekliyor
14-09-2020 15:11
Google News

Türk lirası birikimlerini desteklemek amacıyla e-Katılma hesabını hayata geçiren Türkiye Finans, kar paylaşım oranlarını sektördeki en rekabetçi seviyeye çıkararak yüzde 98/2 olarak revize etti.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, şubeye gitmeye gerek kalmadan dijital kanallar aracılığıyla kolayca açılabilen e-Katılma hesabında Türk lirası birikimlerinden yüksek gelir elde etme olanağı sunuluyor.

Türk lirası birikimlerini desteklemek amacıyla e-Katılma hesabını hayata geçiren banka, TL birikimlerini yüksek getiri ile değerlendirmek isteyen müşterilerine yüzde 98/2 özel kar paylaşım oranından faydalanabilme imkanı sağlıyor.

Dijital Bir Hesap Açarsın, Avantajlı Oranlarla Kazanırsın söylemiyle müşterilerine daha fazla kazanç olanağı sağlayan Türkiye Finans, e-Katılma hesabıyla rekabetçi kar paylaşım oranları sunmaya devam ediyor.

Türkiye Finans'ın e-Katılma hesabı mobil ve/veya internet şubesi üzerinden kolayca açılabiliyor. Bu hesabı açan Türkiye Finans müşterileri, gerçekleştirdikleri EFT ve havale işlemlerinde de herhangi bir masraf ödemiyor.

Üstelik müşteriler mevduatlarını çekmek isterlerse, vadelerini bozmadan diledikleri zaman bu işlemi gerçekleştirebiliyor.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ