USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

'Türkiye darbe dönemlerindeki sistemle gidebileceği yere ulaşmıştır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kadın ve Demokrasi Buluşması Programı'nda yaptığı konuşmada, "Türkiye, darbe dönemlerinde kurulmuş ve tahkim edilmiş sistemle gidebileceği yere ulaşmıştır." dedi. - Anadolu Ajansı

'Türkiye darbe dönemlerindeki sistemle gidebileceği yere ulaşmıştır'
05-03-2017 18:52
Google News

İSTANBUL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen Kadın ve Demokrasi Buluşması Programı'nda konuşuyor.

Erdoğan, buradaki konuşmasında, "Türkiye, darbe dönemlerinde kurulmuş ve tahkim edilmiş sistemle gidebileceği yere ulaşmıştır." dedi.

Erdoğan, şunları kaydetti:

"Ülkemizde şayet bir erkek bir kadına şiddet uyguluyorsa, kötü davranıyorsa, hiç kimse bunun faturasını dinimize, kültürümüze, medeniyetimize çıkartamaz. Çünkü inancımızda ve Anadolu irfanında kadın gerçekten çok müstesna bir yere sahiptir. Bakınız erkekle eşittir demiyorum, çok daha ötesidir."

"Suriye'de kadınların çektiği çileler tek başına insanlığın vicdanını sızlatmaya yeter"

Uğradığı haksızlıklar, adaletsizlikler, ayrımcılıklar karşısında kadının yanında yer almak, insan olan herkesin görevi olduğunu belirten Erdoğan, "Bugün dünyada yaşanan krizlere baktığımızda, sorunları çıkartanlar genelde erkekler iken, bunların bedelini ödeyenlerin ağırlıklı olarak kadınlardan, çocuklardan oluştuğunu görüyoruz. Suriye'de 6. yılına giren insani krizde eşlerini kaybeden, evleri yıkılan, çocuklarıyla ortada kalan kadınların çektiği çileler, tek başına insanlığın vicdanını sızlatmaya yeter." ifadelerini kullandı.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ